امروز: 02 تیر 1396

چاپ خبر
ارسال
🌺 پیام تبریک سال نو دکترعلیرضا منادی
بسم الله الرحمن الرحیم سلامٌ قولاًمِن ربِّ الرَّحيم یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال...

🌺 پیام تبریک سال نو دکترعلیرضا منادی

پیام تبریک عید نوروز
سلامٌ قولاًمِن ربِّ الرَّحيم
ملت غيوروارجمندايران درسال نو و بهار طبیعت که با رایحه عطر فاطمی (س)معطر گردیده، فرصت را غنيمت شمرده این سنت دیرینه ایرانیان را که پیام آور صلح وآزادي، دوستی ، محبت و همدلی قاطبه انسانها می باشد،تبريك عرض می نمایم. سالي كه گذشت پرازاتفاقات تلخ وشيرين بود.در سایه همدلي ملت ،دولت ورهبري وتلاش مردان وزنان دانشمند،نخبه تلاشگرومجاهداين مرزوبوم شاهدتوفيقات زيادي بوديم كه مهمترينش رتبه بسيارارزنده ١٤چهارده دربين٨٠كشوردنيادرشاخص‌هایی چون میراث فرهنگی، کیفیت زندگی، حقوق شهروندی، منابع طبیعی، رشد اقتصادی، قدرت نظامی، نفوذ سیاسی و مقبولیت بین‌المللی كه به نقل ازيك موسسه پژوهشي مهم امريكايي صورت ميگيردبوديم در این رده‌بندی بین‌المللی، آمریکا در مکان اول قرار دارد و ایران جلوتر از کشورهایی مانند اسپانیا، هلند، سوئد، ایتالیا، استرالیا، هند و سوئیس در جایگاه چهاردهم قرار گرفته است و امید واریم سال جدید نیز با عنایات خداوند متعال در تداوم همین صمیمت و همگامی ، سالی قرین موفقیت ها و پیشرفت های روز افزون برای ملت بزرگ ایران در داخل ايران و كل جهان باشد.در سال پيشرو باز بامحوريت اقتصادمقاومتي ،بايد اینبار به توليدواشتغال رونق زیادی بخشيد و ازتنگي معيشت مردم كه درسال گذشته شاهدمشكلات طاقت فرسايي دراين خصوص بوديم وانبوه بيكاران وطنمان ،دل همه رابه دردمياورد بكاهيم .امسال هرايراني دلسوز وهرمسؤولي كه داعيه وطندوستي وولايتمداري داردبايستي براي حداقل يك ايراني بيكارشغل آفريني نمايدواين باحمايت همه جانبه ازتوليدداخلي ،جلوگيري ازفرهنگ ريخت وپاش كه دردل جمعي ازمسوولين رسوخ كرده ونيزعمل به فرهنگ قناعت بزرگان وآحادمردم امكان پذيرميباشد .همچنين انتخاباتي بزرگ وسرنوشت سازدرپيشروميباشدكه لازم است دراين شرايط بحراني دردنياكه آبستن خيلي ازحوادث خطرناكي است تصميمي درست واقعگراوانتخابي برتروجامع داشته باشيم.