امروز: 17 خرداد 1399

کد مطلب: 1000377 تاریخ انتشار: 1399/01/31 17:35
چاپ خبر
ارسال
دومین کنفرانس " مدیریت شهری و شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری"

دومین کنفرانس " مدیریت شهری، شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری" در چارچوب به همت موسسه آموزش عالی میزان و با همکاری دانشگاه های آزاد و سراسری استان در محل سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه تبریز در روز 25 تیر ماه 1399 برگزار خواهد شد.
این رویداد علمی میزبان استادان و متخصصان حوزه های عمران، معماری و شهرسازی از داخل و خارج از کشور در زمینه مدیریت شهری، اقتصاد شهری، بازآفرینی بافت ها و زیر ساخت های شهری، معماری و شهرسازی می باشد. این کنفرانس دارای مجوز وزارت علوم و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) می باشد و طبق قوانین وزارت علوم برای شرکت کنندگان دارای امتیاز پژوهشی می باشد.
علاقه مندان جهت ثبت نام و ارسال مقالات به وب سایت دومین کنفرانس مدیریت شهری، شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری به آدرس www.nccau.ir مراجعه فرمایید.

مؤسسه آموزش عالی میزان