امروز: 29 اسفند 1402

ارسال
تاريخچه و اهداف
چشم انداز موسسه آموزش عالی میزان

«آموزش بر مبنای "یزکیهم و یعلمهم الکتاب..." پی ریزی گردیده است»

1- حفظ آبروی دینی و نتیجتا تربیت دینی سرلوحه همه فعالیتها و در دایره دقت مدیریت آموزشی می باشد. خوشحالیم که در دایره عملکرد امنیتی ترین نقطه کلان شهر تبریز و در مانیتور همه نهادهای دینی و امنیتی مشغول انجام وظیفه هستیم.
2- در پاسخگویی به نیاز های واقعی جوانان در نظام مقدس در ابعاد مختلف خودمان را مسئول می دانیم.
3- ماحصل تحصیل در این موسسه، توانمندی فراگیران در عمل باشد، به نوعی که معلومات و آموخته های خود را فراوری کنند و به ثروت برسند.
4- ایجاد بصیرت و شوق و امید به فردایی بهتر با ارزشهای والای نظام اسلامی در دانشجویان
5- ایجاد جو روانی مثبت و نشاط علمی در بین اساتید و دانشجویان
6- ایجاد و استحکام روابط معنوی و عاطفی مابین مسئولین موسسه، با اساتید و دانشجویان
7- نگرش سیستمی، اعمال روشهای مدیریت آموزشی علمی من جمله؛ مدیریت مشارکتی، دانشجو محوری، تدوین اهداف کلان و خرد در چهارچوب اساسنامه و اهداف وزارت